stinavalkama

Hej.

Publicerad 2012-05-27 03:00:10 i Allmänt,

Här sitter jag med gitarren i knät och känner att jag älskar livet, även om det har sina rejäla brister. Men jag antar att vi alla måste må dåligt ibland för att kunna känna att vi mår bra.
Jag vill tacka alla som var med igår för en riktigt bra kväll på kullen! Att ha kul med sina vänner, lyssna på musik, träffa nya härliga människor och bara ha kul, vad kan vara bättre? Dock slutade kvällen allt annat än bra och jag vill säga förlåt för det till er som behöver sägas förlåt till.
Idag mådde jag inte särskilt bra så det blev en seg och slö dag för min del, fram tills på kvällen då Amanda kom hit med pannkakor, film och chips för att muntra upp mig! Visst är hon gullig?
Ni får bilder från kullen imorgon bitti för nu ska jag sova, vi hörs!

Life is good

Publicerad 2012-05-22 21:50:23 i Allmänt,

Att glida runt på en longboard och för en stund glömma bort skolan, bara njuta av det underbara vädret och för en gångs skull känna hur underbart allt är, det är något av det bästa som finns.
Jag har spenderat hela min dag med min fina vän Rebecka! (Bortsett från skolan förstås..) Vi har suttit ute och njutit av solen (jag lyckades sola bort min rand på ryggen!), druckit massa kaffe, varit ute o gått, vart både hos henne och mig, och ja, lite allt möjligt! Nu är jag hemma igen efter att ha följt henne hem på min kära longboard. Jag fick ett par träningsbyxor/tights, eller vad det nu heter, av mamma idag, jag provade dom precis och blev super taggad på att ta mig en liten springtur, så jag tänkte bege mig ut nu. Sen väntar en kall dusch och till sist ska jag gosa ner mig i min underbara säng!
Ha det gött och glöm inte att verkligen njuta av solen nu när den är här! Puss

sol, underbara sol.

Publicerad 2012-05-21 23:55:42 i Allmänt,

Så fort solen skiner så skiner även mitt humör! Det är sjukt vad varmt det var idag, runt 28 grader! Fast jag hade faktiskt ändå anledning att inte vara helt glad idag, men jag höll mig glad ändå tack vare vädret. Don't worry, be happy så att säga! Så fort skolan var över, som jag lämnade redan innan sista lektionen för att jag verkligen inte orkade mer, för att jag inte klarar av att koncentrera mig, för att jag inte orkar ta gnäll från lärare som inte fattar nånting alls, för att jag inte orkar känna mig dålig på grund av att jag bara inte klarar det trots att jag egentligen kan. Jag vet inte vad det är med mig, men det är så det är och det är inte kul. När jag kom hem la jag mig ute i solen i en timme, dock tänkte jag inte på hur lätt jag blir brun så jag låg där i gräset utanför min lägenhet med midjeshorts på mig, ja.. ni ser ju resultatet på bilden nedanför... Men jag la mig där ute i en timme till så nu är randen åtminstone hyfsat otydlig. Sen tog jag min longboard och åkte till ica och köpte mjölk.
Som ni ser på den undre bilden så var min lägenhet ganska så stökig, vilket den har varit i ett par dagar nu så jag kände att jag kanske faktiskt borde städa, så jag skruvade upp volymen i högtalarna när jag kom in igen och satte igång, jag blev faktiskt nästan klar. Dock är klockan egentligen alldeles för mycket nu med tanke på hur tidigt jag går upp och att jag dessutom har nationellt prov hela dagen imorgon, så jag säger godnatt! ♥Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela