stinavalkama

Påskafton

Publicerad 2014-04-19 21:32:00 i Allmänt,

Vill önska er alla en glad påsk och hoppas att ni har haft en minst lika mysig påsk som vi har haft i det underbara påskvädret! Spenderade dagen i Lidköping där vi kollade runt lite och tog en fika. Nu såhär på kvällen har vi spelar kort och ätit upp våran förrätt som jag lagade, nu är det Victors tur att laga varmrätten och därefter väntar våran hemgjorda glass i frysen som vi gjorde på lite kvarg, mjölk och proteinpulver med jordgubssmak!
 
 
 

Sista ansökningsdag imorgon

Publicerad 2014-04-14 22:53:23 i Allmänt,

Att allt ska vara så krångligt. Jag och Victor håller på och kollar igenom våra ansökningar till högskolor och folkhögskolor eftersom att sista dagen att söka är imorgon. Victor måste ju ändra sina val utefter mina och tvärt om så att vi hamnar i samma stad. Vad vi är inne på är för min del fritidsledare och för hans del sjukgymnast eller tandhygienist, förstavalet är högskolan i Linköping. Blööö

i lilla Tibro

Publicerad 2014-04-14 00:17:01 i Allmänt,

Efter tre timmars jobb på Donken så tog vi bussen till Tibro idag, hem till Victors föräldrar där vi tänkte spendera natten. God mat och kortspel med hans syster bestod kvällen av, nu ska vi strax titta på ett avsnitt av Awkward innan vi lägger oss. Så underbart att inte behöva gå upp tidigt imorgon, trots att det är måndag. Tur man har som fortfarande går i skolan och har lov, dock sista lovet innan studenten nu, helt sjukt.
Godnatt peeps!
 
 

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela