stinavalkama

Färgningen fortsätter...

Publicerad 2014-12-29 22:26:00 i Allmänt,

Idag köpte jag ytterligare en mellan askblond hårfärg från Schwarzkopf, men blev fortfarande inte nöjd. Inomhus såg det bra ut, men ute blev det någon konstig gröngul nyans, så det slutade med att jag köpte en ljusbrun toning. Nu har det ju hunnit mörkna ute (för ett bra tag sen) så jag kan inte svara på om jag är nöjd än, men det är helt klart bästa färgen hittills. Är jag nöjd imorgon så ska jag köpa en permanent ljusbrun färg om några dagar, annars så funderar jag på att testa ljus guldbrun imorgon, om jag inte kommer fram till att det ska vara ännu mörkare när jag ser det i dagsljuset förstås, haha.
Imorgon ska jag träffa några saknade vänner hemma hos Matilda i Skövde och ha lite minijul, ska bli supermysigt! 
 
 
Min lilla bebis imorse som alltid är så underbart gosig på morgonen

Resultat

Publicerad 2014-12-28 20:12:00 i Allmänt,

Nu sitter jag här i väldigt dåligt ljus, så jag vet inte exakt hur ärlig den här bilden är, enligt Victor är det mer guldigt. Jag gillar annars hur det ser ut på bilden, men jag antar att det får bli ännu en färgning imorgon. Det blir antingen samma som den senaste eller Garnier Nutrisse nr 6.3 Mörk guldblond för att få det lite mörkare. Får helt enkelt se hur jag känner imorgon. Jag hittade nämligen det här blogginlägget precis när jag googlade lite och tycker att hennes färg var väldigt fin innan hon slingade det i slutet.
 

Ny hårfärg på g

Publicerad 2014-12-28 18:55:00 i Allmänt,

Jag har försökt gå från mitt mörkbruna, eller ja, från början var det svart, men efter ett antal blekingar under en längre period (och en kort period som orangehårig) så hade det nu blivit mörkbrunt, typ. Nu fortsatte jag i hopp om att få det någorlunda blont, i nån mörkare blond nyans (mörk askblond på ett ungefär). Efter 3 blekingar och 4 färgningar på tre dagar så sitter jag nu med blött hår och håller tummarna för att jag äntligen ska ha lyckats få det bra. Det var väldigt orange ett tag men blev bättre och bättre de tre sista gångerna nu.
 
Dessa färger (och blekning) använde jag:
 
 
 
 
Den jag hade i nu senast är den mellan askblonda från Schwarzkopf. Resultatet kommer i nästa inlägg!

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela