stinavalkama

Det blev en liten tattoo

Publicerad 2014-07-22 12:09:00 i Allmänt,

Victor fick sitt allra första tattoo-uppdrag igår. Rebecka ville ha en liten fingertattoo och ställde upp som försökskanin!
 
Han har ju alltid varit duktig med pennan, så för ett tag sen, efter tidigare hopp mellan olika utbildningar och jobb och inte riktigt vetat vad han ville göra så kom han på idén om att börja tatuera. Han köpte tatueringsmaskin och allt annat nödvändigt och har nu kommit igång och börjat öva!
 
 
 
 

27 grader

Publicerad 2014-07-21 12:02:00 i Allmänt,

Dör av värmen, och jag älskar det! Sommaren är kort så ta vara på den medan den är här gott folk.
Jag klev precis ut ur duschen och ska strax ut och njuta av solen. Funderar på att åka iväg med longboarden eller kanske bara ta en promenad, förhoppningsvis får jag med mig pojkvännen om han inte är för upptagen med sitt ritande (han är sjukt duktig!). Vill egentligen träna men beslutade mig för en vilodag idag eftersom att jag tränat flera dar i sträck nu, blööö.
GÅ UT I SOLEN OCH NJUT NU
 
 

Kärlek

Publicerad 2014-07-15 16:55:00 i Allmänt,

Kärlek för mig är min sambo, den finaste personen som finns.
Han är inte bara min pojkvän utan även min bästa vän. Min andra halva.
Han känner till alla mina sidor, bästa och värsta.
Han finns där för mig i vått som torrt.
Han är den som är "den". Kärlek vid första ögonkastet och all tid framöver.
 
Vad är kärlek för dig?
 
 

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela