stinavalkama

Godmorgon, måndag

Publicerad 2014-03-31 08:35:56 i Allmänt,

Dag tre ensam i lägenheten. Fast nu är jag faktiskt inte helt ensam längre, blev väckt av pappa som kom hit med min lilla gosevovve för ungefär en timme sen! (Mamma är hos mormor så jag är hundvakt.) Tycker dock lite synd om honom som tvingas sitta ensam i min lilla lägenhet medan jag är i skolan, men jag ska ta en lång promenad med honom så fort jag slutar. Det kan jag behöva, haha. Har varit väldigt dålig på att vara ute och gå/springa det senaste halvåret, endast tränat styrketräning inomhus. Men jag menar, vem går ut och springer mitt i vintern? Men det ska bli ändring på det nu när värmen börjar komma.
 

9 månader

Publicerad 2014-03-29 10:47:00 i Allmänt,

Igår var det hela nio månader sen jag och Victor träffades för första gången. Alltså det är sjukt hur fort tiden går! Önskar att man bara kunde stanna tiden ibland, åtminstone för ett tag.
Detta firades iaf med Pizza och myskväll. Dock blev det en kort kväll, för den jäveln åkte utomlands med sin familj inatt och är inte tillbaks förrän på tisdag. Inatt var alltså första natten vi sov ifrån varann på över tre månader. Så kallt och ensamt. Jag satt och grät till Tarzan när han hade åkt. Ärligt, Tarzan måste vara den bästa film som någonsin gjorts. Jag menar, Phil Collins, den musiken! Sitter faktiskt och lyssnar på soundtracken just nu och lär säkert se filmen ikväll igen, haha. Men ska dra mig iväg till jobbet nu tänkte jag, hoppas ni har en bra dag i det fina vädret!
 
 
 

Äntligen sökt högskolor.

Publicerad 2014-03-26 09:53:00 i Allmänt,

Får huvudvärk av allt högskolesökande! Har ju ganska nyligen bestämt mig för att läsa vidare på högskola, men med mina betyg är det tveksamt ifall jag kommer in någonstans. Så nu har jag sökt till i princip alla skolor i hela Sverige (alla som har grundlärarprogrammet med inriktning mot fritidshem). Men det är så mycket som man måste kolla upp innan man söker, det ska ju sökas ett första val, andra val, tredje osv... Då är det ju bra att kolla upp saker som -Vilken stad är finast? Vilken skola har bäst lärare? Vart finns det bästa studentlivet? Vart är det lätt att hitta boende? Vilken stad har i genomsnitt minst regn? Gaah jag får huvudvärk! Men nu har jag ÄNTLIGEN sökt. Har ju fortfarande tid att ändra runt lite (vilket jag säkert kommer göra), men preliminärt så har jag äntligen sökt. Jönköping, Linköping, Kalmar, Växjö, Kristianstad, Borås, Göteborg.. Vill egentligen varken gå i Borås eller Göteborg, men måste jag så måste jag. Även Umeå kanske borde läggas till på listan...
 
I övrigt så har vi lilla Hector hemma hos oss i lite drygt en vecka nu. Åh, han är så gosig att det finns inte.
 

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela