stinavalkama

Första advent

Publicerad 2014-11-30 22:57:36 i Allmänt,

Höll nästan på att glömma bort att önska er en glad advent. Det är ju faktiskt första advent idag! Jag tycker det är så mysigt, piggar upp lite i mörkret. Hoppas att ni haft en fin dag!
 

Nyttig smoothie på eget recept

Publicerad 2014-11-30 22:29:00 i Allmänt, Mat och annat gott,

Kanske inte ser helt aptitlig ut och jag hade inget fancy glas att hälla den i heller, men åh så god! (Vill ni att den ska se lite aptitligare ut så kan man skippa spirulina så får ni resultatet på andra bilden, dock borde ni inte det eftersom att spirulina är supernyttigt då det innehåller över 100 näringsämnen -googla gärna på det!)
 
1 banan
1,5dl hallon
1dl granatäppelkärnor
1 matsked krossade linfrön
1/2 matsked spirulina
 
 

Lördag

Publicerad 2014-11-29 09:15:16 i Allmänt,

Börjarde dagen med en underbar frukost och ett avsnitt av New girl. Har snart tittat ikapp alla avsnitt vilket är lite tråkigt, fast samtidigt skönt med mer tid till annat när det är slut. Idag kommer Victors första riktiga tatueringskund hit, alltså någon utifrån familjen, vilket ska bli spännande. Han har endast gjort två små tatueringar på låtsashud, tre prickar på ett finger (vilket egentligen inte räknas), en stor tatuering på sin bror i gråskala samt en fågel på sitt eget ben. Men han lär sig så himla snabbt, det är sjukt. 
Hoppas att ni får en bra dag, njut av helgen! Kramis


Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela