stinavalkama

Jag hatar dig, dumma historia

Publicerad 2015-02-03 12:33:00 i Allmänt,

Jag ser inte fram emot att gå till skolan idag. Jag har bara tre lektioner i vekckan, idag har jag en. Men skolan får mig att känna mig så dålig. Jag var sjuk för två veckor sen ungefär, och veckan efter det åkte jag utomlands så jag har missat alla lektioner utom den första. Inte har jag ens hört av mig till läraren som säkert undrar vart jag tagit vägen. Jag skulle ju göra det, men det blev liksom inte så, minnet är bra men kort. Jag har för den delen inte ens öppnat historieboken mer än på den där första lektionen i skolan. Jag vet inte hur många sidor jag ligger efter nu, men jag vet att det är alldeles för många. Jag börjar undra varför jag ens läser upp några ämnen, för hur ska jag klara av att läsa vidare i två eller kanske till och med tre år om jag inte ens klarar av att läsa två ynka ämnen på en hel termin. Naturkunskapen, visst den är inga problem, men historian, vad *** ska jag med den till ens? Det är knappast så att kunskapen om vad andra världskriget berodde på eller vem Napoleon var skulle göra mig till en bättre musiklärare eller fritidspedagog. Vart ligger logiken? Jag blir så arg. 
 

i förrgår, igår, idag

Publicerad 2015-02-03 08:26:57 i Allmänt,

 
 
Jag kände mig lite kreativ i förrgår och satte mig och målade, första gången på väldigt länge, vilket kändes jätteskönt. Dagen därpå, igår, ringde jobbet in mig för en heldag på dagis, vilket också kändes jätteskönt. Jag hatar ju att bara sitta hemma, jag vill ut och göra saker, kvittar vad så länge jag kommer ut. Jag har haft så mycket tid och så lite pengar det senaste då jag inte har haft något jobb så det känns verkligen skönt att komma igång. Hoppas på att jag blir inringd mycket fram över, verkar dock inte bli något idag, men å andra sidan så har jag både en lektion och ett möte på arbetsförmedlingen idag. Funderar dock på hur jag ska få ihop det då det ena slutar precis när det andra börjar. hm.. såna här stunder önskar jag verkligen att jag hade tagit det där körkortet.

Mina dreads

Publicerad 2015-02-01 18:53:00 i Allmänt,

 
 
Jag måste bli bättre på att använda min kamera, det blir verkligen inte bra med mobilen. Men här ser ni mina dreads som dom ser ut just nu, satte i lite pärlor och grejer här om dagen som jag hittade här hemma, ska leta runt på nätet och beställa lite fler nån dag. Jag trivs fortfarande jättebra i dem förutom att det är massa löst hår som sticker ut lite här och var, de är inte riktigt sådär kompakta som de borde vara. Men med lite trasslande och palmrolling då och då ska det nog ordna sig så småning om. Alla dreads blir ju bättre med tiden. Nu är jag så himla sugen på att skaffa en piercing i näsan, funderar bara på om det ska bli en septum eller en liten ring på sidan. BESLUTSÅNGEST.

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela