stinavalkama

Feber

Publicerad 2015-03-18 09:27:55 i Allmänt,

Usch fy blä vad jag hatar att vara sjuk. Jag vet inte vad som hände, jag bara vaknade upp med svullen hals, huvudvärk och feber. Det är dessutom sista veckan för mig på avdelningen jag jobbar på och jag vill inte missa den tiden ifall jag inte får komma tillbaks dit igen, jag trivs så bra där.

Tur har jag iaf som har min pojkvän här hemma, jag hade inte klarat mig annars. Ärligt talat, jag hade svält ihjäl. Jag har ingen ork i kroppen.

Uppe med tuppen

Publicerad 2015-03-16 05:38:14 i Allmänt,

Idag ska jag vara på jobbet 06.00, och jag ska faktiskt inte klaga för jag tycker det är så mysigt på morgonen, det är färre barn, det är lugnt och skönt, lite sådär mysig stämning. Enda nackdelen är att jag har svårt för att somna i tid till att få mina 9 timmar sömn när jag ska upp så tidigt men det är inget en stor kopp kaffe inte klarar av!

I helgen var det kalas för Addi och hennes småsyskon, svängde även förbi på en möbeloutlet i Tibro. I övrigt så har det varit en lugn och skön helg, jag minns ärligt talat inte ens vad jag gjorde i fredags? Tror jag tränade iaf. Måste varit den dagen som jag var så himla trött. Fredag den 13:e var det också ja, någon som hade extra mycket otur? För min del var det inte värre än att toalettpappret tog slut.

Ha en bra måndag peeps, don't forget to smile!

Träning

Publicerad 2015-03-09 14:31:36 i Allmänt,

Jag skriver så sällan om min träning även fast jag tränar flera dagar i veckan, så här får ni ett litet inlägg om träning!
Den senaste tiden har jag faktiskt slarvat en hel del, det har varit så mycket annat. Ibland har det gått 5-6 dagar mellan träningspassen och jag har slarvat även med maten så det har stått ganska stilla den senaste tiden. Men jag är glad så länge jag inte tappar nånting och det har jag faktiskt inte gjort, det går långsamt framåt men det går iaf inte bakåt.

När jag tränar brukar jag göra en hel del magövningar, både med och utan vikter, det är dem jag tycker är roligast. Utöver det så blir det ganska mycket squats och lite andra rump/ben-övningar. Armarna är jag urdålig på att träna, haha. Jag har verkligen inga armmuskler, men jag har börjat träna dem lite smått och ska försöka bli bättre. Jag inskaffade mig tyngre vikter häromdagen, upp till 25kg, de är egentligen tänkta till att förbättra mina rump/ben-muskler men armarna kommer ju oundvikligen också att bli lite starkare, får väl försöka börja göra lite fler curls också. 

Något jag alltid är noga med är att få i mig mina proteiner, det är ju trots allt de som är musklernas byggstenar, utan dem så bryter träningspasset endast ner musklerna. Eftersom att jag inte får i mig alla proteiner jag behöver från maten som jag äter så använder jag mig av proteinpulver, Gourmet Pro med chokladsmak är min favorit eftersom att den smakar så himla gott, passar perfekt till chokladpannkakor också.Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela