stinavalkama

GLAD SOMMAR!

Publicerad 2012-06-21 16:58:04 i Allmänt,

Hoppas att ni alla har haft en grym start på sommaren! Den började ju lite regnigt och sådär men nu skiner solen och sommaren är verkligen här! Jag kom hem för en stund sen efter att ha varit ute vid Flämslätt och tältat med ett litet härligt gäng. Hur skönt som helst! Grillning, sol, bad, eld, spökhistorier, tält och allt det där som hör till! Dock blev vi väckta kvart i åtta och fick då veta att vi egentligen inte fick tälta där och var snabbt tvungna att packa ihop.. Det var inte allt för härligt, men det är sånt man får ta! Hade det inte varit för att vi inte fick tälta där så hade vi nog stannat fram till midsommar, men vi får helt enkelt hitta oss ett nytt ställe!
Jag har precis ätit en sjukt go lunch! Jag fick skjuts hem av mamma förut så jag var och handlade med henne vilket alltid resulterar till massa gott, hihi
Nu ska jag ta och dra mig, kanske städa lite? Ikväll är det iaf filmkväll som gäller med samma folk som förut! Göööött


Här kommer lite bilder från dom sommarlovsdagar som hittills hunnit passera!

Efter skolavslutningen!




Göteborg!

Jag drar på mig mina nya skor!

i lilla Lugnås!

Flämslätt!




Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela