stinavalkama

Snart är det dags!

Publicerad 2014-04-09 21:36:00 i Allmänt, Pepp & inspiration,

Nu har min kära studentmössa äntligen kommit! Det känns nästan lite overkligt, tiden går så fort. Men glad är jag! Det ska verkligen bli skönt när allt är över, även om man kommer sakna allting, alla människor framförallt, och jag känner mig så stressad. Jag har knappt börjat på gymnasiearbetet, massa inlämningar som halkat efter och ja... massa massa massa, känns som att jag inte gör annat än att plugga!

Mina planer efter studenten är väl fortfarande att plugga vidare till fritidsledare, om mina betyg räcker för att komma in, jag har sökt till högskolor i alla städer som finns + två folkhögskolor, annars funderar jag starkt på att dra iväg till Austrailen i ett år och jobba, kanske plugga vidare senare istället. Vore så skönt med en riktig paus ifrån allt pluggande men framförallt också från sveriges skitväder. Värme året runt, palmer, stränder, frukter... så vill jag leva.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela