stinavalkama

NACKSPÄRR FRÅN HELVETET

Publicerad 2014-07-04 09:50:00 i Allmänt,

Tror jag har råkat ut för nackspärr, om det nu kan vara såhär illa. Vaknade igår med huvudet helt skevt vridet åt höger och kunde inte vrida huvudet åt vänster, inte ett dugg. Det är fortfarande lika illa om inte värre. Någon som har tips på något som hjälper? Min söta pojkvän har försökt hjälpa mig med massage och sånt, men det klarar jag inte av, så illa är det.
 
Eftersom att jag ändå inte klarar av att göra särskilt mycket just nu så håller jag på att ladda ner Spore och tänkte förankra mig framför datorn idag. Jag har aldrig spelat det förut men innan det kom ut år 2009 var jag supernördig och visste långt innan att jag skulle köpa det, det hände dock aldrig, men nu är det dags! Hihi. Nu ska jag bli nörd igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela