stinavalkama

9 månader

Publicerad 2014-03-29 10:47:00 i Allmänt,

Igår var det hela nio månader sen jag och Victor träffades för första gången. Alltså det är sjukt hur fort tiden går! Önskar att man bara kunde stanna tiden ibland, åtminstone för ett tag.
Detta firades iaf med Pizza och myskväll. Dock blev det en kort kväll, för den jäveln åkte utomlands med sin familj inatt och är inte tillbaks förrän på tisdag. Inatt var alltså första natten vi sov ifrån varann på över tre månader. Så kallt och ensamt. Jag satt och grät till Tarzan när han hade åkt. Ärligt, Tarzan måste vara den bästa film som någonsin gjorts. Jag menar, Phil Collins, den musiken! Sitter faktiskt och lyssnar på soundtracken just nu och lär säkert se filmen ikväll igen, haha. Men ska dra mig iväg till jobbet nu tänkte jag, hoppas ni har en bra dag i det fina vädret!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela