stinavalkama

Sista genrepet

Publicerad 2014-05-19 22:18:00 i Allmänt,

Tänkte precis skriva hur trött jag har varit idag men det känns som att jag bara skriver om hur trött jag är på vardagarna HELA tiden, haha, men det är faktiskt sanningen. Meeen om man bortser från hur trött jag varit idag (vilket faktiskt var extremt idag) så hade jag en riktigt bra dag med massa rep inför föreställningarna som vi ska ha den här veckan! Det var sista genrepet idag och imorgon kör vi igång på riktigt med tre föreställningar varje dag tisdag-torsdag. Våra stylister kommer vara på plats imorgon också vilket ska bli spännande! Iiiih, ska bli så kul!
Nu är det dags att sova för min del så att jag förhoppningsvis är lite piggare imorn än vad jag vart idag. Hoppas ni alla haft en bra start på veckan!
 
 
Haha, Victor färgade mitt hår för andra gången idag, han börjar bli expert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela