stinavalkama

Tattoo

Publicerad 2014-05-03 22:10:00 i Allmänt,

Nu har jag varit sämst på att blogga, jag vet och jag ber om ursäkt för det. Jag har haft så fullt upp, framförallt mycket i skolan såhär det sista innan studenten.
Just nu sitter jag faktiskt inne på en tatueringsstudio och väntar på att pojkvännen ska få sin tatuering på armen färdig. Vi var här även igår och då var det faktiskt jag som blev stucken, i fyra timmar! De fem första minuterna var verkligen hemska, jag satt ärligt talat med tårar i ögonen och frågade vad fan jag hade gett mig in på, haha. Men efter en liten stund så var det faktiskt inte så farligt, de nästan fyra timmarna som var kvar var inga problem. Nä nu ska jag krama om Victors hand och titta på när han lider! Avatar ska vi se klart också, hann se hälften av den efter att vi sett terminaor igår när jag blev tatuerad.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela