stinavalkama

Hård träning lönar sig.

Publicerad 2014-10-02 12:57:00 i Allmänt, Pepp & inspiration,

 
Hård träning och bra mat lönar sig. På ett år har jag nått bra resultat och kan faktiskt säga att jag är nöjd med min kropp. Visst, resultaten kunde varit bättre, för jag har fuskat en hel del, ätit för mycket pizza, skippat träningen en vecka eller två hit och dit och helt enkelt inte tränat alls så mycket som jag tycker att jag borde. Men man måste ju leva också ellerhur? Vad gör en onyttig vecka eller två så länge man inte ger upp? Ibland SKA man unna sig. Jag har ju trots allt kommit framåt i slutändan, såpass att jag till och med kan säga att jag är nöjd över min kropp även om jag självklart kommer fortsätta träna och nå ännu bättre resultat.
Mitt råd till er, om det så gäller träning eller nånting helt annat, ge aldrig upp. Vill du något tillräckligt mycket så kan du ta dig dit så länge du kämpar. Visst, en del har bättre förutsättningar än andra, men det betyder inte att du inte också kommer att lyckas en dag. Ju längre tid det tar dig desto stoltare kommer du att vara när du inser att du faktiskt tog dig dit du ville.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela