stinavalkama

Feber

Publicerad 2015-03-18 09:27:55 i Allmänt,

Usch fy blä vad jag hatar att vara sjuk. Jag vet inte vad som hände, jag bara vaknade upp med svullen hals, huvudvärk och feber. Det är dessutom sista veckan för mig på avdelningen jag jobbar på och jag vill inte missa den tiden ifall jag inte får komma tillbaks dit igen, jag trivs så bra där.

Tur har jag iaf som har min pojkvän här hemma, jag hade inte klarat mig annars. Ärligt talat, jag hade svält ihjäl. Jag har ingen ork i kroppen.

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela