stinavalkama

Blickar tillbaka

Publicerad 2014-06-30 12:05:00 i Allmänt,

 
 
 
Jag tror inte att jag riktigt förstod när alla pratade om hur vi skulle ta vara på tiden, att studenten snart är här och att allt är över på bara ett litet kick. Det var ju flera månader kvar. Men månader blev till veckor och veckor blev till dagar och nu är det snart tre veckor sen jag tog studenten. TRE VECKOR. Vad händer nu då? 
För min del så skrev jag in mig på arbetsförmedlingen direkt och har nu varit där tre gånger. Jag har hittills sökt två jobb och flera folkhögskolor. Jag har spenderat massa tid med min pojkvän, firat midsommar i Stockholm och börjat träna extra hårt. Jag har det bra nu och jag har all tid i världen att göra vad jag vill, men ändå känns det som att jag inte gör nånting, tiden bara går. Jag vet liksom inte riktigt hur jag ska ta tag i mitt liv. Men jag antar att den dagen kommer, och tills dess ska jag ta vara på tiden och bara leva. Ta tag i saker som jag förut inte hunnit med. Jag ska läsa ut Henrik Fexéus böcker, ta körkort, träna stenhårt, spendera tid med min gitarr, åka på festival, åka utomlands.. Jag ska LEVA

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela