stinavalkama

Får inte bli sjuk.

Publicerad 2015-01-17 23:28:18 i Allmänt,

Idag vaknade jag med den där känslan av en tjock klump i halsen som nu bara har blivit värre. Jag hoppas verkligen att det går över snabbt och inte är halsfluss eller liknande. 2013 hade jag halsfluss två eller tre gånger, sådär så att jag hade svinigt ont och tappade rösten helt ett par gånger. Det får inte hända nu när jag precis börjat komma igång med både jobb och skola, jag har även en tid bokad för mitt hår den 21a och den 24e åker vi till Malaga på en liten kort semester. Gaah, nej. Inte bli sjuk nu.
Håll tummarna för mig, snälla. Men vidare till lite roligare saker, jag och Victor gjorde sushi idag och tittade på Big hero 6. Verkligen sevärd film, en av de bästa på länge faktiskt! (om man gillar animerat). Tog även ett bad tidigare idag efter dagens hårda träningspass och tog fram "Maktspelet" av Henrik Fexeus, det var ett tag sen jag läste sist, jag tänkte att jag skulle försöka bli lite bättre på det igen. Jag läser ju inte romaner och dylikt, utan jag läser endast om psykologi och liknande.
Nu är det dags för mig att säga godnatt, hoppas att ni sover gott!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela