stinavalkama

svart svart svart

Publicerad 2011-12-28 01:09:16 i Allmänt,

Jag tror faktiskt att jag är jättenöjd med min hårfärg! Det är nästan svart men ändå brunt, precis som jag ville ha det. Hihi.
På tal om svart så är det sjukt svart ute. Mamma och pappa bor ju ute på landet, och går man på vägen när det är mörkt, då ser man INGENTING. Jag går ner i diket varje gång jag ska gå hem till Isabelle i mörkret.. ehe.
Imorgon, då drar jag tillbaks till min lilla lägenhet i Skara! Träffar förhoppningsvis Victor då, som jag inte har träffat på för länge. Hihi. Nä nu ska jag snart sova, godnatt och sov gott allihopa! Puss

Pizzatime!

Publicerad 2011-12-27 18:09:44 i Allmänt,

Jag har precis färgat håret, det är fortfarande blött så jag ser inte riktigt hur det blev, men jag är nog nöjd! Isabelle kom hit för en stund sen, vi ska snart cykla ner till E3 och äta pizza! Så fort mitt hår har torkat bara. Hej så länge!

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela