stinavalkama

JAG ÄR ETT DREAD HEAD NU

Publicerad 2015-01-21 19:33:00 i Allmänt,

 
Nu har jag ÄNTLIGEN fixat mina älskade dreads, efter många om och men. Jag har hunnit vara både korthårig, haft sidecut, färgat svart, orange, brunt, men nu sitter dom där, mina kära dreads. Jag tror jag gick i nian när jag första gången fick tanken att skaffa dreads, men det blev liksom inte riktigt så, jag gick istället igenom en hel del andra frisyrer tills jag återigen ville ha dom där dreadsen si så där fyra år senare, och jag är så glad att jag äntligen har fixat dom. och jag lovar att ni ska få en bättre bild, ni kan få flera, men inte idag. 

Sömnlös natt

Publicerad 2015-01-20 02:12:16 i Allmänt,

Gaaah, jag kan inte sova. Jag är så täppt i näsan att hela huvudet värker. Kan man inte snälla sova stående? Jag har bara legat och snytit mig konstant sedan jag gick och la mig. Beslutade mig tillslut för att titta på en film, "If I stay". Den var så sjukt fin, så känslofylld. Kan inte sluta gråta (och det gör ju tyvärr knappast all denna snuva något bättre). Men jag tycker verkligen att ni ska se den filmen, var dock beredd på att gråta.
 
Hoppas att ni sover bättre än vad jag gör, nattinatti
 

Japp, jag är sjuk.

Publicerad 2015-01-18 14:15:00 i Allmänt,

Jag blev sjuk trots allt, så nu tänker jag bara vila vila vila och bli frisk så fort som möjligt. Victor är iväg och handlar C-vitamin, ingefära och lite annat smått och själv sitter jag här hemma och öser i mig vatten, ska strax ta en kopp te också.

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela