stinavalkama

Det blev en liten tattoo

Publicerad 2014-07-22 12:09:00 i Allmänt,

Victor fick sitt allra första tattoo-uppdrag igår. Rebecka ville ha en liten fingertattoo och ställde upp som försökskanin!
 
Han har ju alltid varit duktig med pennan, så för ett tag sen, efter tidigare hopp mellan olika utbildningar och jobb och inte riktigt vetat vad han ville göra så kom han på idén om att börja tatuera. Han köpte tatueringsmaskin och allt annat nödvändigt och har nu kommit igång och börjat öva!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela