stinavalkama

Sista dagen på jobbet

Publicerad 2014-05-11 10:44:00 i Allmänt,

Ja, jag jobbar på donken i Skara, men för ungefär en månad sen sa jag upp mig och idag är min sista arbetsdag. Jag har så fullt upp med skolan nu och känner bara hur skönt det vore med ett tags ledighet när studenten och allt är över. Jag har självklart sökt andra jobb eftersom att jag på nåt sätt måste överleva, men det blir något annat än donken iaf. Nya planer för hösten har jag också, haha. Jag vet, jag ändrar mig hela tiden och just nu är tanken att jag och Victor ska jobba i ett år och sedan åka till Australien för att bo och jobba där i nåt år. Jag har tänkt på det till och från ganska länge nu, så studierna väntar jag i så fall med tills vi är tillbaka därifrån. Nu hoppas jag bara på att jag får ett jobb så jag får råd att åka. 

Någon som har varit i Australien och har tips? Eller kanske någon annan som har funderingar på att åka dit? Vore kul att höra lte tankar och tips från någon annan!
 
Så underbart fint.
(Bilder tagna från google)

Kommentarer

Postat av: jennyanoschkin

Publicerad 2014-05-19 22:38:11

Åh! Ja, jag och pojkvännen funderar på o åka dit som första semester ihop, verkar så himla awesome'

Svar: Jaha vad kul! Nåt särskilt ställe i Australien ni funderar på?
Stina Valkama

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela