stinavalkama

Drömmar

Publicerad 2014-10-12 12:26:00 i Allmänt,

Jag har så mycket drömmar men så lite pengar. Jag längtar tills den dagen jag är färdigutbildad, har jobbat något år, hunnit tatuera mig några fler gånger, har dreads i håret och alla kläder jag vill ha. Då ska jag köpa en volkswagen van eller någon cool husbil med tanke på att de gamla volkswagen drar så himla mycket bensin. Eller också bara dra iväg och luffa i ett par månader, hitta något mysigt ställe i något mysigt land, hitta ett jobb på någon restaurang eller vad som helst och bara vara kvar där. Alltså ååååhh, jag vill se världen, vill slippa Sveriges kyla. Australien vore något. Eller Thailand. Nya Zeeland. Sydafrika.
 
På tal om det, har du inte sett Blue crush 2 så är det ett måste. Dana, som huvudkaraktären heter, hon lever verkligen drömmen. Har sett den två eller tre gånger på kanske två år och jag är inte den som brukar se om filmer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela