stinavalkama

Första jobbdagen igår

Publicerad 2015-01-14 15:37:46 i Allmänt,

Ja igår jobbade jag min första dag vilket var roligt. Jättesöta barn och arbetsplatsen verkade bra med trevlig personal. Dock är det mer ansträngande än man kan tro, än vad jag trodde iaf, jag var helt slut när jag kom hem. Men med tanke på att jag har varit arbetslös ganska länge så är det ju inte så konstigt. Känns skönt att komma igång iaf. Jag har min första riktiga lektion på komvux imorgon också, det ser jag inte fram emot lika mycket men det måste ju göras det med.
 
Bilderna är från igår. Filippa kom hit på eftermiddagen för en touch up av hennes tatuering och sen så sov hon här. Som ni ser så tatuerade Victor även sig själv, för tredje gången.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina Valkama

Vem är jag? Jag är en spontan liten prick som älskar att resa och se världen. Jag tycker om när det händer mycket omkring mig, jag gillar förändring. Men just nu är jag bosatt i Mariestad där jag har tänkt stanna ett tag eftersom att jag älskar mitt jobb (vikarierande förskollärare). Här bor jag tillsammans med min pojkvän och våran lilla sibiriska katt. Jag tycker om att pyssla och har en liten webshop på Etsy som heter "Tiniwini" där jag säljer lite saker som jag tillverkat/tillverkar, bland annat armband och drömfångare. Träning och hälsa är ett annat litet intresse. Musik i form av sång och gitarr likaså. Här i min blogg hittar ni mycket om min vardag och lite tankar och idéer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela